Business Controller

Solliciteren
  • Diegem - Vlaams-Brabant
  • Bediende

Business Controller

 

SERIS Belgium bestaat uit vier entiteiten: Security (inclusief Monitoring), Technology, Academy & Logistics. We leveren met 1500 collega’s oplossingen die mensen en bedrijven veilig houden. Van geavanceerde technologie tot hands-on beveiligingsdiensten, we doen alles om onze klanten te beschermen en te ondersteunen.

Om ons Finance team uit te breiden, zijn we vandaag op zoek naar een gedreven Business Controller die ervoor zorgt dat onze business units hun targets halen. Heb jij een talent voor cijfers en ben je klaar om het management uit te dagen en te ondersteunen met scherpe analyses? Dan ben jij misschien de versterking die we zoeken!

 

Jouw rol:

Als Business Controller speel je een cruciale rol in het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen. Je analyseert de cijfers van de verschillende business units, identificeert sterke en zwakke punten, en doet concrete verbetervoorstellen. Je bent niet bang om het management te challengen en helpt actief mee met de financiële rapportering, forecasting, budgetten en strategische planning.

Daarnaast ontwikkel je ook eigen rapportages en werk je mee aan de maandelijkse afsluiting. Je houdt van graven in cijfers, zoekt verbanden en gaat verder dan oppervlakkige conclusies. Je onderzoekt de oorzaken en draagt oplossingen aan die impact hebben op het bedrijfsresultaat.

 

Waarom SERIS?

In deze rol als Business Controller ben je actief binnen drie juridische entiteiten en vijf verschillende business units, wat zorgt voor een breed en divers takenpakket. Elke business unit heeft zijn eigen financiële aanpak, wat betekent dat je niet in een eentonige rol belandt, maar continu wordt uitgedaagd om je aan te passen en mee te denken.

Daarnaast krijg je ook de kans een belangrijke rol te spelen in onze overstap naar Microsoft Dynamics, een belangrijke stap voor het hele bedrijf en dus ook onze financiële afdeling. Dit nieuwe systeem zal zorgen voor een snellere doorstroom van data en cijfers, waardoor real-time rapportage binnen handbereik komt. Jouw input zal essentieel zijn bij het optimaliseren van deze overgang en het benutten van de voordelen van het systeem.

Tenslotte kom je via een degelijke invulling deze functie in een uitstekende positie voor toekomstige promoties: zowel in de verschillende Business Units als op de hoofdzetel of internationaal.

 

Wat wij zoeken

  • Masterdiploma in een relevante richting.
  • Eerste ervaring van +/- vier jaar in een Big4 omgeving of als Business Controller in een vergelijkbare functie.
  • Uitstekende Excel-vaardigheden en een analytische mindset.
  • Vlotte communicator die gemakkelijk kan samenwerken met sales, operations en finance. Je kunt complexe financiële data begrijpelijk uitleggen.
  • Taalvaardig: moedertaal Nederlands met goede kennis van Frans, of omgekeerd.
  • Hands-on en proactief ingesteld, met oog voor detail.

 

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en gevarieerde rol met verantwoordelijkheid over meerdere business units.
  • Bedrijfswagen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
  • De kans om écht verschil te maken door diepgaand te analyseren en verbeteringen voor te stellen.
  • Een stabiele en groeiende omgeving waar je kunt groeien en je verder ontwikkelen.

 

Klaar om je expertise in te zetten en bij te dragen aan het succes van SERIS? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of om je sollicitatie in te dienen via Lsteenstra@seris.be

Klik hier als u al een CVWarehouse account hebt : Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)