Marketing & Communication Officer

Solliciteren
  • Diegem - Vlaams-Brabant
  • Bediende

Seris Belgium bestaat uit vier grote entiteiten: Security (inclusief Monitoring), Technology, Academy & Logistics. We leveren met 2000 collega’s oplossingen die mensen en bedrijven veilig houden, en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Van geavanceerde technologie tot hands-on beveiligingsdiensten, we doen alles om onze klanten te beschermen en te ondersteunen.

Onze kleine maar fijne afdeling Marketing en Communicatie te Diegem zoekt versterking: ben jij onze nieuwe Marketing & Communication Officer?

 

Jouw rol:

We zijn vooral op zoek naar een dynamische collega die vlot kan schakelen tussen verschillende taken en de verwachtingen van de verschillende departementen op een realistische manier kan invullen.

Je zal Seris mee helpen de volgende stappen te zetten in de domeinen van:

  • Copywriting: opstellen van wervende, begrijpbare teksten (FR + NL) gericht naar onze B2B klanten. Je helpt ons ook met het bepalen van een identiteit en een communicatie-strategie.
  • Grafische Vormgeving: zowel voor digitale als print output kan je vlot uit de voeten met Photoshop, Indesign of vergelijkbare programma’s.
  • Digitale Marketing: je helpt mee onze website van de nodige content te voorzien en periodiek te analyseren + onderhouden. Ook onze social media neem je onder handen; in deze context heb je zeker al een ervaring met een CMS. Natuurlijk is extra kennis over Google Analytics en het opzetten van een campagne from scratch mooi meegenomen.

Als je de nodige kennis of ervaring hebt zijn we zeker geen tegenstander dat je je in deze zaken laat ondersteunen door AI-tools, echter alleen indien de output wel 100% voldoet aan onze verwachtingen.

Waarom Seris?

Je interne klanten zitten in vier verschillende business units, elk met hun eigen activiteiten, marktsegmenten en dus identiteiten. Hun klanten op hun beurt zitten dan weer in tientallen verschillende sectoren; dus in je ondersteuning van bijvoorbeeld onze Sales zal je zeker niet met bandwerk geconfronteerd worden.

Ook zullen de collega’s die de rekrutering verzorgen graag beroep doen op jouw expertise opdat onze vacatures bij het juiste doelpubliek op een originele manier in het oog springen.

Tenslotte kom je terecht bij een stabiele, groeiende multinational waar je je echt voltijds kan bezig houden de essentie van je job, en hierin mee met het bedrijf groeien.

De ideale kandidaat heeft:

  • Een diploma hoger onderwijs in een relevante richting;
  • Vlot tweetalig FR & NL (voorkeur Frans niveau moedertaal)
  • Een eerste ervaring in een B2B context;
  • De gevraagde kennis binnen copywriting, grafische vormgeving & digitale communicatie;
  • De nodige hands-on attitude en organisatieskills.

 

Wat wij bieden

  • Correcte verloning met alle gangbare extralegale voordelen.
  • Twee dagen homeworking.
  • Een zeer gevarieerde job in interessante kennisvelden voor de kandidaat die op zoek is naar een intellectuele uitdaging.

Aarzel niet ons te contacteren voor een informele kennismaking of vragen mbt de inhoud van deze functie; steeds bereikbaar op Lsteenstra@seris.be !

Klik hier als u al een CVWarehouse account hebt : Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)