Legal Counsel - Beveiligingssector

Solliciteren
  • Aarschot - Vlaams-Brabant
  • Bediende

Seris Belgium bestaat uit vier grote entiteiten: Security (inclusief Monitoring), Technology, Academy & Logistics. We leveren met 2000 collega’s oplossingen die mensen en bedrijven veilig houden, en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Van geavanceerde technologie tot hands-on beveiligingsdiensten, we doen alles om onze klanten te beschermen en te ondersteunen.

Hoofdzakelijk voor extra ondersteuning van Seris Technology - actief in de installatie, onderhoud en volledige integratie van alarmsystemen, toegangscontrole, camera- en brandbeveiliging - zijn we vandaag op zoek naar een Legal Counsel.

Jouw rol:

Je zal hoofdzakelijk het team in Aarschot ondersteunen op vlak van verbintenissenrecht, aanbestedingen, privacy, corporate housekeeping en GDPR, maar ook andere topics zoals sociaal recht en IP zullen aan bod komen.

Niet enkel geschillen moeten behandeld worden, we zoeken naar een proactieve collega die deze ook zoveel mogelijk vermijdt en binnen het bedrijf met de verschillende stakeholders de nodige analyses en verbetervoorstellen uitvoert.

Waarom Seris?

Je komt terecht in een multidisciplinaire KMO onder de paraplu van een succesvolle multinational. Seris Technology behoort met zijn geïntegreerde technologische oplossingen tot de absolute top; in die zin kan je ja als Legal Counsel regelmatig verwachten aan interessante, nieuwe materie in een sector die enerzijds strikt gereguleerd is maar anderzijds in constante evolutie is.

Je rapporteert direct aan de Chief Legal Officer en werkt nauw met hem samen. Hoewel de  hoofdtaak ligt in de ondersteuning van Seris Technology, zal je ook regelmatig samenwerken op andere topics binnen onze andere entiteiten, afhankelijk van jouw specialisatie en de workload.

 

Wat wij zoeken

  • Je hebt Master in de Rechten en al een eerste ervaring van enkele jaren achter de rug
  • Je kan je vlot uitdrukken in de twee landstalen en het Engels.
  • Je bent hands-on, pragmatisch en je kan prioriteiten goed inschatten

 

Wat wij bieden

  • Correcte verloning, bedrijfswagen en alle gangbare extralegale voordelen.
  • Twee dagen homeworking.
  • Een zeer gevarieerde job in interessante kennisvelden voor de kandidaat die op zoek is naar een intellectuele uitdaging.

Aarzel niet ons te contacteren voor een informele kennismaking of vragen mbt de inhoud van deze functie; steeds bereikbaar op Lsteenstra@seris.be !

Klik hier als u al een CVWarehouse account hebt : Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)