Quality & EHS Manager

Solliciteren
  • Diegem - Vlaams-Brabant
  • Bediende

Seris Belgium bestaat uit vier grote entiteiten: Security, Technology, Monitoring & Logistics. We leveren met 2000 collega’s oplossingen die mensen en bedrijven veilig houden, en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Van geavanceerde technologie tot hands-on beveiligingsdiensten, we doen alles om onze klanten te beschermen en te ondersteunen.

We streven ernaar om elke dag beter te worden. Kwaliteit en veiligheid vormen de kern van ons werk. Certificeringen zoals ISO 9001, 14001, 27001 en 45001 zijn voor ons geen einddoel, maar het beginpunt van voortdurende verbetering.

Ons Quality departement is in kader van succession planning op zoek naar de volgende Quality & EHS Manager die ervoor zorgt dat onze processen sterk blijven en dat we elke dag voldoen aan de hoogste normen.

Jouw rol:

Als Quality & EHS Manager neem je het voortouw in het opvolgen en auditeren van onze ISO-certificeringen (9001, 14001, 27001 en 45001). Je zorgt ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en stuurt de bijhorende audits van A tot Z. Je coördineert de opvolging en implementeert verbeteringen waar nodig. Samen met verschillende teams binnen Seris bewaak je onze processen en werk je nauw samen met klanten en leveranciers om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van onze medewerkers, verspreid over uiteenlopende sectoren zoals nucleair, petrochemie, retail en overheid. Je speelt een cruciale rol in het bevorderen van een cultuur van veiligheid en duurzaamheid binnen de hele organisatie. Je werkt nauw samen met een gespecialiseerd multidisciplinair team en staat in nauw contact met de COO en CEO.

Waarom Seris?

Je werkt transversaal over onze vier business units (bewaking, beveiligingssystemen, monitoring & logistiek) en krijgt dus te maken met een breed scala aan sectoren, verspreid over heel België. Onze klanten variëren van nucleaire sites tot banken, overheden en grote retailspelers, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Hoewel risicoanalyses vaak bij de klant liggen, ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van onze eigen mensen. De beveiligingssector zelf is sterk gereguleerd en daardoor uitdagend en boeiend om in te werken.

Wat wij zoeken

  • Je hebt ervaring met ISO 9001, 14001, 27001 en 45001: je kent de normen & regels én hebt ervaring met de implementatie of met audits
  • Je bent al preventieadviseur niveau 1.
  • Tweetalig (Nederlands/Frans) met een goede kennis van Engels.
  • Je bent gestructureerd, analytisch en weet mensen te inspireren.
  • Hands-on, proactief en iemand die altijd vooruit denkt.

 

Wat wij bieden

  • Een competitief salarispakket, uiteraard aangevuld met een bedrijfswagen en de gangbare extralegale voordelen, twee dagen homeworking en ruimte voor opleidingen.
  • Een gevarieerde  en uitdagende rol met de kans veel unieke sectoren te leren kennen
  • De kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in een sterk gereguleerde, innovatieve sector.
  • Een omgeving waar kwaliteit en veiligheid centraal staan, met directe impact op het welzijn van onze medewerkers én de maatschappij.

Klik hier als u al een CVWarehouse account hebt : Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)