gewapende bewakingsagenten

Solliciteren
 • België - Brussel
 • Arbeider

Een job als bewakingsagent op één van de meest beveiligde sites van ons land

Ben jij klaar voor een uitdagende carrière waarin je jouw vaardigheden en toewijding kunt inzetten om anderen te beschermen?

SERIS Security is op zoek naar moedige en professionele gewapende agenten die zich willen aansluiten bij ons toegewijde team van beveiligingsexperts, met een specifieke focus op het beveiligen van militaire sites in samenwerking met Defensie België. Als gewapende agent bij SERIS Security speel je een cruciale rol bij het behouden van de openbare veiligheid en het beschermen van onze klanten, hun eigendommen en belangrijke nationale faciliteiten.

Waarom kiezen voor een carrière als gewapende agent bij SERIS Security?

 1. Toegewijd team: Bij SERIS Security werk je samen met een hecht team van getrainde professionals die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Samen vormen we een sterke eenheid die in staat is om diverse uitdagingen het hoofd te bieden.
 2. Gespecialiseerde training en ontwikkeling: Het beveiligen van militaire sites vereist specifieke kennis en vaardigheden. We bieden uitgebreide training en bijscholing om je voor te bereiden op deze unieke omgeving en om je vaardigheden te verbeteren als gewapende agent.
 3. Nationale veiligheid: Door te werken op militaire sites in samenwerking met Defensie België draag je direct bij aan de nationale veiligheid en bescherming van belangrijke strategische locaties.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Proactief beveiligen van aangewezen militaire sites en het detecteren van potentiële veiligheidsrisico's.
 • Actief waarborgen van de veiligheid en beveiliging binnen de militaire faciliteiten, waarbij je snel en doortastend reageert op onverwachte situaties.
 • Uitvoeren van toegangscontroles en beveiligen van gevoelige gebieden.
 • Rapporteren van incidenten en het bijhouden van nauwkeurige administratieve documentatie.

Jouw profiel:

 • Je bent in het bezit van een algemeen bekwaamheidsattest bewakingagent.
 • In het bezit zijn van een geldige wapendrachtvergunning (met geldige schietoefeningen) en een NATO-clearance is een heel sterk pluspunt. Heb je deze nog niet? we zullen samen bekijken welk traject we intern kunnen voorzien, zodat je via ons in orde komt.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, dit zowel in het Nederlands als in het Frans, met een goede kennis Engels en het vermogen om onder druk te werken.
 • Sterke ethiek en integriteit in al jouw handelingen.
 • Bereidheid om in wisselende diensten te werken, inclusief nachten, weekenden en feestdagen.

Kom bij ons team en draag bij aan de nationale veiligheid!

 

 

Klik hier als u al een account hebt: Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)