Gemotiveerde studenten Integrale Veiligheid, Veiligheidsberoepen of Maatschappelijke Veiligheid

Solliciteren
  • Antwerpen - Antwerpen
  • Arbeider

 

Ben jij een student in het 6e/ 7e jaar Integrale Veiligheid, Veiligheidsberoepen of Maatschappelijke Veiligheid? Heb jij een passie voor veiligheid en technologie en werk je graag met de nieuwste tools? Helpen en veilig stellen van anderen geeft jou voldoening en ben jij beschikbaar vanaf 1 juli? Bezit jij een rijbewijs en een voertuig en ben jij meertalig? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Bij SERIS zijn wij voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers die onze missie willen uitstralen. Als jij tegen het einde van het schooljaar een bekwaamheidsattest als bewakingsagent behaalt, dan ben jij bij SERIS aan het juiste adres.

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid en technologie kunt toepassen. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. Als jij jezelf herkent in het hierboven beschreven profiel, aarzel dan niet om jouw kandidatuur snel door te sturen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Klik hier als u al een account hebt: Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)