opleiding bewakingsagent

Solliciteren
  • Antwerpen - Antwerpen
  • Bediende
  • 30 november 2022

Droom jij van een job in de security wereld, maar heb je nog niet de kans gehad om deel te nemen aan de opleiding voor bewaking? Ben je momenteel werkzoekend of heb je gewoon nood aan een nieuwe uitdaging ?

SERIS is een eigentijds bedrijf dat er een creatieve en baanbrekende filosofie op nahoudt. Onze slogan ‘We Take Care’ vormt de motivatie van onze dagelijkse inspanningen en is het basisprincipe voor het streven naar een veilige en efficiënte samenleving. Door het zorgprincipe in ons DNA te dragen werken we bewust aan ons streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarvan People, Planet en Profit de kernwaarden vormen. We willen een gezond bedrijf zijn dat op menselijk en maatschappelijk vlak een verschil maakt.

Het bijzondere kenmerk van onze groep: familiaal aandeelhouderschap, stabiliteit en een strategie inzake overdracht aan de toekomstige generaties onderscheiden ons van de andere bedrijven in de sector. Onze langetermijnvisie samen met onze wil om een familiebedrijf te zijn, biedt iedereen, medewerkers en klanten, de zekerheid op toekomstperspectieven.

 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen? 

- stuur jouw CV en motivatiebrief door, op basis hiervan zullen we al beter kunnen uitmaken of de bewaking iets voor jou is.

indien jouw profiel kan matchen met één van onze jobs, zullen we jou contacteren voor het vastleggen van een kennismakend en uitgebreid interview en psychotechnische proeven.

Indien je slaagt op de proeven en het interview goed verloopt, kunnen we jou inschrijven voor onze volgende bewakingsopleiding. 

Na het behalen van jouw bekwaamheidsattest bewakingsagent zullen we jou zo snel mogelijk vrijblijvend een geschikte functie binnen de bewakingssector aanbieden aan de hand van een contract.

 

Gezochte profielen

je voelt je aangetrokken tot de security wereld.

- je bent heel opmerkzaam voor ongewone situaties.

- je schrikt er niet voor terug om in onregelmatige shiften te werken (avond, nacht, weekend, feestdag).

- je kan je vlot in het Nederlands uitdrukken en beschikt over voldoende kennis van het Engels en/of van het Frans.

- je beschikt over een rijbewijs en kan jou gemakkelijk verplaatsen.

- je bent lid van de Europese Economische Ruimte en kan een blanco uitreksel uit het strafregister voorleggen.

- je bent een leergierige, enthousiaste persoon die graag anderen helpt

 

Herken je jezelf hierin? Stuur dan zeker jouw gegevens door.

Klik hier als u al een account hebt: Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)